Bir Günde 10 Köy Ve Bir Mezrayı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bir Günde 10 Köy Ve Bir Mezrayı Ziyaret Etti

Bir Günde 10 Köy Ve Bir Mezrayı Ziyaret Etti

Ak Partili Bağlar İlçesi Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, bir günde 10 köy 1 mezrayı ziyaret etti.

17.03.2014 16:15

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı köy ve mezraları ziyaret etti.

Beraberinde, Ak parti Bağlar Belediye Meclis üyesi Adayları Murat Aksoy, Hazım Gönen, Kazım Artar, İhsan Çubuk ve Halim Akyüz ve Bölgenin sevilen işadamı Süleyman Ergin ile birlikte ilk durakları olan Kırkkoyun, ardından Kümderesi Küstekli, Döver, Baykara,, Ortaveren,Yiğit yolu, Oğlaklı, ve en son olarak Naldöken ve Tahta doğru mezrasında köylüler ile bir araya geldi sorunlarını dinledi.

"30 MART HİZMET ANLAYIŞININ DEĞİŞECEĞİ GÜN OLACAK"

30 Mart seçim startını 30 günden bu yana veren Bağlar Belediye Başkanı Alaattin Parlak, seçim gezisi kapsamda 10 köy ve bir mezrada taziye ve ziyaretlerde bulundu. Beraberinde Ak Parti Bağlar Belediye Meclis Üyeleri ve bir grup partili ile ziyaretler gerçekleştiren Alaattin Parlak'a, köylüler büyük ilgi gösterdi.

Gittiği her köyde Başkan adayı Parlak ve beraberindeki heyet köyün girişinde zılgıtlar ile karşılandı. Köy çocuklarının ellerinde Ak Parti Bayraklarını gören Başkan adayı Parlak çocuklar ile özel ilgilendi hediyeler verdi. Çocuklar ile bir süre sohbet eden Başkan adayı Parlak, çocuklar ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Buradan köy odasına geçen Başkan adayı Parlak köylülerin sorunlarını dinledi. Ak Parti bayrak ve flamaları ile karşılanan Başkan adayı Parlak, Bağlar ilçesi için hazırladıkları projeleri vatandaşlarla paylaştı. Bağlar bölgesinin kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Parlak, vatandaşlara daha iyi bir gelecek sağlamak adına bu yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Parlak, ilçesine bağlı köyleri sık sık ziyaret ettiklerini kaydetti. İnsanların ciddi bir siyasi bilince sahip olduklarını anlatan Parlak, "İnsanlarımız 12 yılda Türkiye'nin geldiği noktanın farkındalar. Bu kazanımların kaybedilmemesi adına çevredeki riskleri de göz önüne alarak bilinçli bir şekilde yaklaşıyorlar seçimlere. Ak Parti hükümetinin genelde ve yerelde kendilerine nasıl hizmet ettiğinin farkındalar. Dolayısıyla bunların bilinci ile sandığa yaklaşıyorlar" dedi.

"5 YIL İÇİNDE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ"

5 yıl içerisinde Bağlar ilçesinden başlayarak büyük adımlar atarak ilerleyeceklerini kaydeden Başkan Adayı Parlak, "Köy mahalle farkı gözetmeden tüm çalışmalarımız eşit ve adil olacaktır. Bizim adalet ve kalkınma noktasında ki hedeflerimiz kalkınma ile daha hızlı bir şekilde şaha kalkacaktır ve hak ettiği yere Bağlar ulaşacaktır. Bu anlamda halkımızın bilinci bizi mutlu ediyor. Umut ediyoruz ki bu hizmetler 5 yıl içerisinde en kısa ve en güzel şekilde halkımızın ayaklarına gelecektir" dedi.

Bunun üzerine köylüler Ak Partili heyetin köylerini ziyaret etmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Ardından Başkan adayı Parlak'tan köy ile ilgili sorunların çözümü için destek istediler. Projeler ve yapılacak hizmet eylem planlarını anlatmasının ardından Köylülerin talep ve isteklerini not alan Parlak, ardından köyden ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bir Günde 10 Köy Ve Bir Mezrayı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement