Bitlis'te Ramazan Bayramı alışveriş telaşı - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Ramazan Bayramı alışveriş telaşı

Bitlis\'te Ramazan Bayramı alışveriş telaşı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayramı arifesinde alışveriş telaşı yaşayan vatandaşlar çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu. Bayram alışverişi için çarşı ve pazara çıkan vatandaşlar Cumhuriyet Caddesi ve cami altı pasajında hareketlilik yaşadı. Esnaf son 20 yılın en iyi satışlarını yaptıklarını söylerken, vatandaşlar giysi, tatlı, kuruyemiş, şeker ve kolonyaya yoğun ilgi gösterdi.

20.04.2023 09:41

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayramı arifesinde alışveriş telaşı yaşayan vatandaşlar, çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu.

Ramazan Bayramı arifesinde alışveriş için çarşı ve pazara çıkan vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Tatvan ilçesinde bayram alışverişi denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Cumhuriyet Caddesi ve cami altı pasajında bayram hareketliliği yaşanıyor. Cadde üzerinde seyyar satıcıların ve esnafın kurdukları tezgahlarda renkli alışveriş görüntüleri oluştu. Bayrama son hız hazırlık yapan vatandaşlar ise giysi, tatlı, kuruyemiş, şeker ve kolonyaya yoğun ilgi gösterdi.

Son 20 yılın en iyi satışlarını yaptıklarını söyleyen esnaf Aliş Bakbak, yoğunluktan memnun olduğunu dile getirdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Ramazan Bayramı alışveriş telaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement