Burdur'da Mermer Bloğu Düşen Tır Şoförü Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Burdur'da Mermer Bloğu Düşen Tır Şoförü Hayatını Kaybetti

Burdur\'da Mermer Bloğu Düşen Tır Şoförü Hayatını Kaybetti

Burdur'un Yeşilova ilçesine bağlı Çeltek köyünde bulunan bir mermer ocağında tıra mermer yüklenirken üzerine mermer bloğu düşen şoför Mehmet Saray hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saray, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenaze otopsi için morga kaldırılırken soruşturma başlatıldı.

12.03.2024 17:30  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUHAMMET FATİH BAŞCI

Burdur'un Yeşilova ilçesine bağlı Çeltek köyünde bulunan bir mermer ocağında üzerine mermer bloğu düşen tır şoförü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; Burdur'un Yeşilova ilçesine bağlı Çeltek köyünde bulunan bir mermer ocağında meydana gelen olayda tıra mermer yüklendiği sırada kasada bulunan şoför Mehmet Saray'ın (45) üzerine mermer bloğu devrildi. Saray, kazada ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Mehmet Saray, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saray, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mehmet Saray'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Burdur'da Mermer Bloğu Düşen Tır Şoförü Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement