Burhaniye Gençliği Voleybolda Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Gençliği Voleybolda Şampiyon Oldu

Burhaniye Gençliği Voleybolda Şampiyon Oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yapılan Kurumlararası Kaymakamlık Kupası, Burhaniye Gençlik ve Spor Kulübü'nün şampiyonluğu ile sona erdi.

17.06.2013 11:21  Güncelleme: 11:24

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geleneksel olarak her yıl yapılan Kurumlararası Kaymakamlık Kupası, Burhaniye Gençlik ve Spor Kulübü'nün şampiyonluğu ile sona erdi.

A Gurubunda Celal Toraman Anadolu Lisesi, Burhaniye Lisesi, Faruk Kızıklı Okulu, Hürriyet İlkokulu, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık gurubu yer alırken, B Grubunda ise, Gençlik Spor Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Ceza İnfaz Kurum ve 8 Eylül İlk Okulu'nun katıldığı turnuvanın gülen takımı ise, finalde Celal Toraman Anadolu Lisesini çok çekişmeli bir maç sonrası 3-2 yenen Burhaniye Gençlik Spor Kulübü oldu.

Turnuvada 3.'lüğü Burhaniye Lisesi, 4.'lüğü ise İlçe Tarım aldı. Son gün yapılan 3'lük ve 4'lük maçında sahaya çıkmayan İlçe Tarım hükmen mağlup sayılarak 4. oldu. Turnuva sonrasında şampiyon Burhaniye Gençlik Spor Kulübüne kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç verirken, 2. olan Celal Toraman Anadolu Lisesine de Şube Müdürü Mehmet Karabıyık, 3'cü Burhaniye Lisesi'nin kupasını Şube Müdürü Mehmet Karabıyık verdi. Kaymakam Ali Uslanmaz ise işlerinin yoğun olduğu gerekçesiyle salondan ayrılırken, sporcuları tek tek tebrik etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Gençliği Voleybolda Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement