Büro Memur-Sen'den Genç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Büro Memur-Sen'den Genç'e Ziyaret

Büro Memur-Sen\'den Genç\'e Ziyaret

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

28.12.2013 13:49

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Genç, ziyaretinden dolayı Karabiber ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Canik'te ortak aklı benimsediklerini ifade eden Genç, "İlçemizi 10 yıldır halkımız, parti teşkilatımız, sivil toplum örgütlerimiz, kurumlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle birlikte yönettik. Canik'te birlikte başardık" dedi.

Canik'in en büyük özelliğinin her alanda gelişmesi olduğunu belirten Başkan genç, "Canik artık kültür-sanatta, eğitimde, sağlıkta, ticarette, sporda ve yaşam alanlarında söz sahibi bir ilçe. 7'den 77'ye her yaştan insanımız için her alanda yatırımı Canik'te bulmak mümkün. Canik, Samsun ve Karadeniz'in en hızlı gelişen bölgesidir. Canik bugün 'enlerin şehri' olmuşsa, bu başarı planlı bir şekilde ekibimizle birlikte çalışmamız sonucu yakalanmıştır" diye konuştu.

Canik'teki değişim ve gelişime dikkat çeken Karabiber de, Başkan Genç'in ilçede önemli yatırımlara imza attığına dikkat çekti. Karabiber, "Başkan Osman Genç ile birlikte Canik'te müthiş bir değişim yaşandı. Canik'in gelişimi şehrimizin de büyümesine katkıda bulunuyor. Bu gelişimin devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büro Memur-Sen'den Genç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement