Bursa'da Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi Tamamlandı

Bursa\'da Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi Tamamlandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle gerçekleştirilen 'aile eğitim programı eğitici eğitimi' sonunda başarılı olan 22 katılımcıya sertifikaları verildi.

28.02.2014 18:35

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen 'aile eğitim programı eğitici eğitimi' sonunda başarılı olan 22 katılımcıya sertifikaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle 'aile eğitim programı eğitici eğitimi' gerçekleştirildi. 27-30 Ocak tarihleri arasında Yunusemre Gençlik Merkezinde yapılan eğitime Yunusemre ve Osmangazi Gençlik Merkezinin lider ve yöneticileri ile İl Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Çocuk Şube Bürosu memur ve yöneticileri katıldı. Eğitim sonunda başarılı olan 22 katılımcıya düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törene Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sunay Özkul, Müdür yardımcısı Fikriye Aydın, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezer, baro temsilcisi Av. Sibel Özbudak, eğitim moderatörü Meryem Yiğit ve davetliler katıldı. Törende konuşma gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Emniyet mensupları, Baro çalışanları ve İl Müftülüğünün ortak çalışmalarıyla ailelerimiz ve gençlerimizin sorunlarıyla dertlenip bu dertlere çözüm üretmeliyiz. Eğer biz bunları yaparsak toplum huzurunu yakalamış oluruz. Bunların yanı sıra daha nitelikli gençler yetiştirmek için Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak özellikle gençlik hizmetleri birinci önceliğimizdir" dedi.

Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başta olmak üzere gençlik hizmetleri alanında çalışma yürüten tüm kamu kuruluşları ve kurumlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement