Bursa'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Bursa\'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Bursa'da, Fatih projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

17.02.2014 16:15

Bursa'da, Fatih projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın gönderdiği 261 adet bilgisayar öğretmen ve öğrencilere teslim edildi.

Bursa Kız Lisesi'nde düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım törenine Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, lise öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı. Projenin gelişime açık olduğunu belirten Kartal, "Tablet bilgisayarlar, günümüz teknolojisinde öğrenciler için son derece gerekli bir ekipman. Öğrencilerimizin her çeşit ihtiyaçlarını karşılayabileceği, eğitimlerini kolaylaştıracak olan bu proje yaygınlaştırılacak. Önümüzdeki süreçte tabletsiz öğrenci kalmayacak. Bundan sonra eğitim altyapımızı yeneliyip, teknolojiye ayak uyduracağız. Ders bilgileri ve müfredat tablet kullanımına uygun hale getirilmeli. Ülke olarak umarım bu konseptte başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyonla konuşması dinlendikten sonra tabletler dağıtıldı. 67'si öğretmenlere, 194'ü öğrencilere olmak üzere toplam 261 adet tablet bilgisayar tek tek teslim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement