Cankaloğlu Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Cankaloğlu Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Cankaloğlu Ankara\'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

11.03.2013 10:38

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Alperen Ocakları Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Serkan Tüzün'ün İl Ocak Başkanları ile yaptığı toplantıya katılan Cankaloğlu daha sonra Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

Ankara'da Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur'la da bir araya gelen Cankaloğlu Öznur'a Edirne'deki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. BBP Genel Merkezi'ni de ziyaret eden Cankaloğlu burada Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ve BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ile bir süre görüştü.

Muhsin Yazıcıoğlu adına açılan Gönüllerde Birlik Vakfı'nı ziyaret eden Cankaloğlu burada Yazıcıoğlu'nun yakın dostu olan, 1980 öncesi Ülkü Ocakları Başkan'larından, Gönüllerde Birlik Vakfı Başkanı Mahir Damatlar ile bir araya geldi. Cankaloğlu son olarak 4 yıl önce bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun Taceddin Dergahı'ndaki mezarını ziyaret etti.

(ORA)

11.03.2013 10: 17: 31

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cankaloğlu Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement