Van'ın Çatak ilçesinde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Van'ın Çatak ilçesinde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi

Van\'ın Çatak ilçesinde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi

Van'ın Çatak ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen programda, Atatürk heykeline çelenk sunuldu, İstiklal Marşı okundu. Programda oratoryo, kısa film gösterimi, şiirlerin okunması ve tiyatro gösterisi yapıldı. Ayrıca, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri' temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törene ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve milli eğitim müdürü de katıldı.

18.03.2024 14:48  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Çatak Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk heykeline çelenk sunulması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Şehit Talha Musap Salçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda devam eden program, 'Çanakkale Geçilmez' adlı oratoryo, 'On Beşliler Gidiyor' kısa filminin izlenmezi, sinevizyon gösterimi, şiirlerin okunması, Yukarı Narlıca öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösteriminin ardından '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri' temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Törene İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı da katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'ın Çatak ilçesinde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi - Son Dakika


Advertisement