CHP'li Oran: Bütün Değerlerin Sıfırlandığı Bir Noktadayız - Son Dakika
Yerel

CHP'li Oran: Bütün Değerlerin Sıfırlandığı Bir Noktadayız

CHP\'li Oran: Bütün Değerlerin Sıfırlandığı Bir Noktadayız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran, "Demokrasi sağlıklı olmazsa, hukuk çalışmazsa bunun üzerine hiçbir şey inşa edemezsiniz." dedi.

14.03.2014 10:03  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Umut Oran, "Demokrasi sağlıklı olmazsa, hukuk çalışmazsa bunun üzerine hiçbir şey inşa edemezsiniz" dedi.

Oran, beraberindeki CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve CHP İl Başkanı Orhan Sümer yaklaşan yerel seçimler öncesi adayları tanıtmak ve eczacıların sorunları konusunda bilgi alış verişinde bulunmak için Adana Eczacı Odasını ziyaret etti.

Türkiye'nin talihsiz bir süreç yaşadığına dikkat çeken CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "90 yıllık Cumhuriyet tarihinde koalisyonlar, ekonomik krizler yaşandı. Darbeler oldu ama onlardan daha kötü bir dönem yaşanıyor. Türkiye hak etmediği bir tabloyla karşı karşıya, Adana'da buna paralel. 1960'larda 70'lerde il olarak en zengin, en itibarlı, en varlıklı, en modern ili iken bu gün 20'nci sıralarda. Bunun nedenlerine baktığımızda karşımıza kötü yönetimler çıkıyor. 3 dönemdir her şeyi ben bilirim, ben yaparım anlayışı çok tehlikeli. Demokrasiden uzaklaştıkça daha otoriter olunuyor. Demokrasiden uzaklaştıkça hukuktan da ayrılıyorsunuz. Kuvvetler ayrılığını da bir tarafa bırakıyorsunuz. Sosyal ve yazılı medyada birçok ses kaydı var. Oralarda nasıl bir hukuksuzluk yapıldığını görüyorsunuz. Demokrasi sağlıklı olmazsa, hukuk çalışmazsa bunun üzerine hiçbir şey inşa edemezsiniz. Kanunu, hukuku, milletin iradesini dikkate almadığınız zaman her şey bitiyor. Bu gün yaşadığımız süreç bence sözün bittiği nokta. Bütün değerlerin sıfırlandığı bir noktadayız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Oran: Bütün Değerlerin Sıfırlandığı Bir Noktadayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement