CHP'nin 90. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin 90. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

CHP\'nin 90. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, partisinin 90.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "CHP ulu bir çınardır ve sürekli kendisini yenileyen ve halkın hizmetinde olan bir partidir" dedi.

09.09.2013 14:16

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, partisinin 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "CHP ulu bir çınardır ve sürekli kendisini yenileyen ve halkın hizmetinde olan bir partidir" dedi.

CHP'nin 90. kuruluş yıldönümü nedeniyle Nevşehir Valiliği önünde düzenlenen törene CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatları, parti yöneticileri ve belediye başkan aday adayları katıldı.

Program Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlarken daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla program devam etti. Çelenk koyma töreninin ardından partililere hitap eden Göktaş, "9 Eylül ülkemizin kurtuluşunu sağlayan kadroların, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş yıl dönümüdür. 9 Eylül 1923'te Halk Fırkası ismiyle kurulan partimiz, Cumhuriyetin ilanından bir yıl sonra 1924'te Cumhuriyet Halk Fırkrası, 1935'te Cumhuriyet Halk Partisi adını aldı. Tarihinden ve devrimciliğinden kopmadan, 90 yıldır bu ülkenin refahı, huzuru, barışı, kalkınması için kısaca mutlu bir Türkiye için 90 yıl önce olduğu gibi bu gün de aynı kararlılıkla mücadele eden bir partiyiz" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin 90. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement