Cihan Saraç'tan İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cihan Saraç'tan İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret

Cihan Saraç\'tan İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesini ziyaret etti.

02.03.2015 16:11

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesini ziyaret etti. İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Vadettin Aktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yurt Müdür ve Müdür yardımcılarıyla da hazır bulundu.

Şube Başkanı Vadettin Aktaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Saraç, İlim Yayma Cemiyeti'nin milletin milli ruh köküne bağlı insanları yetiştirme gayesinde olduğunu belirterek, "Bu okuldan yetişen yavrularımız, hangi branşta yetişirse yetişsinler, gerek imam hatipten sonra din ilmi tahsiline devam etsinler, gerek çeşitli fen fakültelerine, sosyal fakültelere girerek tahsillerini ikmal etsinler, muhakkak ki gece gündüz bulundukları alanda hizmet etmek için birbirleriyle yarışacaklardır" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Başkanı Vadettin Aktaş ise, Türkiye'nin her bölgesinde İlim Yayma Cemiyeti'nin olumlu işler yaptığını ifade ederek, Sakarya da hem Türkiye'nin hem de Sakarya nın menfaatine yönelik çalışmaların yapılacağını söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihan Saraç'tan İlim Yayma Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement