Çine Belediyesi, Çocukları Kukla Show ile Buluşturuyor - Son Dakika
Yerel

Çine Belediyesi, Çocukları Kukla Show ile Buluşturuyor

Çine Belediyesi, Çocukları Kukla Show ile Buluşturuyor

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine'nin miniklerini yeni bir çocuk oyunu olan Kukla Show ile buluşturacak. Gösteri, 16 Kasım Perşembe günü Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde iki seans olarak gerçekleştirilecek. Başkan Dinçer, tüm çocukları ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliğe davet etti.

13.11.2023 13:42

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine'nin miniklerini yeni bir çocuk oyunu ile buluşturacak.

Yıl boyu tiyatro, söyleşi ve konserlere ev sahipliği yapan Çine Belediyesi, çocukları eğlenceli bir kukla oyunu ile buluşturmaya hazırlanıyor. Ses ve ışık yönetmenliğini Ömer Faruk Yıldırım'ın yaptığı, kukla oynatıcıları Ertaç Özden ve Zeynep Yıldırım'ın sahneleyeceği Kukla Show adlı gösteri, 16 Kasım Perşembe günü saat 11.00 ve 14.00'te iki seans olarak miniklerin karşısına çıkacak.

Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Kukla Show'a tüm çocukları aile ve yakınlarıyla birlikte davet eden Başkan Dinçer, "Çocuklarımızı ilk ara tatillerinde eğlenceli bir etkinlik ile buluşturacağız. Çine'mizin miniklerinin tatillerini hem dinlenerek hem de kültür ve sanatla iç içe renkli anılar biriktirerek geçirebilmelerine katkı sağlamak istedik. Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz Kukla Show'a tüm çocuklarımızı bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çine Belediyesi, Çocukları Kukla Show ile Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement