Çisad'dan Ankara Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Çisad'dan Ankara Çıkarması

Çisad\'dan Ankara Çıkarması

Tekirdağ'a bağlı Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın, Yönetim Kurulu ve üyeleri Ankara'yı ziyaret etti.

23.11.2013 11:55

Tekirdağ'a bağlı Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın, Yönetim Kurulu ve üyeleri Ankara'yı ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisini (TBMM) ziyaret ederek Tekirdağ Milletvekilleri ile görüşen ÇİSAD üyeleri, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında verilen bilgilerin yanı sıra Çorlu'nun sorunlarını ve isteklerini de dile getirdiler.

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri Aptullah Kasapoğlu, Hülya Çoban, Çiğdem Cesur, Murat Özoğuz, Zihni Kumaşoğlu, Genç İş İnsanları Platformu Başkanı Gören Yavuz, ÇİSAD üyeleri Ömer Hersekli, İsmail Tonguç, Mustafa Baysan, Mehmet Çatal, Mehmet Bozdağ, Ayhan Civan, Rıza Sezer ile birlikte Ankara çıkarması yaptı.

Ankara'daki ilk gün programında TBMM ziyaretiyle birlikte Tekirdağ Milletvekilleriyle bir araya geldiler. TBMM ziyaretleri kapsamında ilk olarak Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'yü ziyaret eden ve birlikte CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile görüşen ÇİŞAD üyeleri çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu'daki İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği üyelerinin kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Milletvekili Emre Köprülü'nün ardından Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut ile görüşen Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği üyeleri Yemişçi ve Akbulut ile öğle yemeğinde bir araya geldiler. ÇİSAD üyeleriyle hem ziyarette hem de öğle yemeğinde karşılıklı sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut, Çorlu'daki İş adamlarının kendilerini Ankara'da ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirttiler. Öğle yemeğinin ardından CHP Genel Merkezi'nde ise Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile görüşen ÇİSAD üyeleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Özlem Yemişçi, Ziyaeddin Akbulut ve Faik Öztrak'a günün anısına özel, ÇİSAD tarafından hazırlanan şilt hediye edildi. ÇİSAD üyeleri, Milletvekili Köprülü, Öztrak, Yemişçi ve Akbulut'a, ÇiSAD yeni yönetiminin şuana kadar gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında ve devam eden projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Çorlu'nun isteklerini ve sorunlarını Milletvekillerine aktaran ÇİSAD Başkanı Emrihan Aydın; "En büyük sıkıntılardan birisi olan trafik ve çok tartışılan katı atık bertaraf tesisini dile getirdik. Şehrin en fazla trafik sorununun yaşandığı Emlak Konutları köprüsü ve yakınındaki trafik ışıklarında keşmekeşliği aktardık. Emlak Konutları köprüsünün ihtiyacı karşılamadığını belirttik. Yeni sorunumuz haline gelen Angus kokusunu ve katı atık bertaraf tesisine dikkat çektik. Önümüzdeki günlerde Milletvekillerimiz ile ortak çalışmalar yürüteceğiz. Milletvekillerimizden konuyla ilgili duyarlı olmalarını rica ettik, kendileri de bu sorunlarla ilgili çalışma yapacaklarını dile getirdiler. Bizleri TBMM'de misafir eden ve güzel bir şekilde konuk eden Tekirdağ Milletvekillerimize ÇİSAD olarak teşekkür ediyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çisad'dan Ankara Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement