Cizre'de Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika
Yerel

Cizre'de Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Cizre\'de Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Şırnak’ın Cizre ilçesinde ikamet eden ve ağır hastalığa sahip 20 engelliye “SODES Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında tam teşekküllü tekerlekli sandalye dağıtıldı.

06.08.2016 13:03

Şırnak'ın Cizre ilçesinde ikamet eden ve ağır hastalığa sahip 20 engelliye "SODES Engelsiz Yaşam Projesi" kapsamında tam teşekküllü tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Cizre'de 2014 yılında Cizre Kaymakamlığı bünyesinde faaliyete başlayan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, 20 engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Sandalyeler törenle ailelere teslim edildi. Sandalye dağıtım töreninde konuşan Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Agit Işık, " Şırnak Valiliği'nin desteklemiş olduğu Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürüttüğümüz engelsiz yaşam projesinin bir parçası olarak engelli vatandaşlarımıza tam teşekküllü aynı zamanda sedye görevi yapacak çok fonksiyonlu bir tekerlekli sandalye ihtiyacı doğmuştu. Bu proje kapsamında da bu çalışmayı gerçekleştirmeye başladık ve bu sandalyeleri ağır hastalığı olan 20 engelliye vereceğiz "dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tam teşekküllü sandalyeler Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Agit Işık tarafından ailelere teslim edildi. Tekerlekli sandalye alan vatandaşlar da Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'ne ve bu sandalyelerin engellilere ulaşmasında emekleri olanlara teşekkür ettiklerini ifade etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement