Çocuklardan Öğretmenler Günü Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çocuklardan Öğretmenler Günü Ziyareti

Çocuklardan Öğretmenler Günü Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuklar Evi ve Kreşi öğrencileri, Öğretmenler Gününde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

24.11.2012 13:13

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuklar Evi ve Kreşi öğrencileri, Öğretmenler Gününde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çocuklar Evi ve Kreşi, rektör yardımcıları Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar,

Prof. Dr. Hüseyin Özdemir ve ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğretim Görevlisi Öznur Doğangün'ü ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Çocuklar Evi çocuklarını makamlarında ağırlayan Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar ve Prof. Dr. Hüseyin Özdemir çocuklarla sohbet ederek onlara hediyeler verdi. Çocuklar, Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar'a, yaptıkları Türkiye haritasını Çocuklar Evi Müdürü Derya Deniz ile birlikte takdim etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı'nda eğitim alan minik öğrenciler ve gönüllü eğitmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gülendam'ı makamında ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı. Minikler, ziyaret esnasında şarkılar söyleyip, hazırladıkları hediyeleri Gülendam'a takdim etti. Minik öğrenciler, Çanakkale Belediyesi ve Mavitay Çocuklarının Kültürevi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Arkadaşım Bienal"i de ziyaret etti. Uluslararası Çanakkale Çocuk Bienali kapsamında eski otogar binasında yer alan sergiyi gezen çocuklar, çalışmaları büyük bir merakla inceledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklardan Öğretmenler Günü Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement