Çtso Yönetiminden İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Çtso Yönetiminden İlçe Ziyaretleri

Çtso Yönetiminden İlçe Ziyaretleri

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaret etti.

17.04.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlere ÇTSO Başkan Yardımcıları Mert Mildon, Sadık Aydoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Barış Yüksel, Ahmet Selçuk Erdoğan, Emin Aydoğan, Hikmet Sezen, Mustafa Kansu, Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy, Turgay Kılıç ve Genel Sekreter Sema Sandal katıldılar. ÇTSO yönetiminin ziyaretleri, Ezine'nin yeni seçilen Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ile başladı. Haluk Babaoğlu'nu makamında ziyaret eden ÇTSO yöneticileri, belediye başkanı seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etti ve başarılar diledi. Burada bir konuşma yapan ÇTSO Başkan Yardımcısı Sadık Aydoğan, ÇTSO olarak ilçelere düzenli ziyaretler yaptıklarını belirterek, "Bayramiç'te üyelerle yapılacak toplantı öncesinde, Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı sizi ziyaret edelim dedik. İlçelerle işbirliğini arttırmak, sorunları yerinde dinlemek amacıyla ilçe ziyaretleri düzenliyoruz. ÇTSO'nun sadece aidat toplayan değil, üyelerinin ayağına giden, onlara temas eden, dokunan bir Oda olduğunu göstermek istiyoruz" dedi.

ÇTSO Başkan Yardımcısı Mert Mildon da Çanakkale'de en büyük sıkıntının birlikte is yapma kültürünün hala oluşamaması olduğunu belirterek, ÇTSO'nun bazı projelerinin bu sorundan dolayı sürüncemede kaldığını ifade etti. Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu da Çanakkale büyüdükçe ilçelerin de daha sağlıklı bir yapıya kavuşacağını ve iş dünyasının da gelişeceğini vurgulayarak Ezine'yi daha iyi hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.ÇTSO yöneticileri daha sonra Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ve Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Bayramiçli üyelerle yemekli toplantıya geçildi. Toplantıya ÇTSO yönetimiyle birlikte Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Ezine Kaymakamı Ali Fuat Atik ve yaklaşık 75 Bayramiçli ÇTSO üyesi katıldı.Toplantı, üyelerin sorunlarını aktarması ve ÇTSO yöneticileriyle sohbetleri ile sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çtso Yönetiminden İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement