Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru

CHP Manisa İl Başkanı Kaplan, cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’nun 8 Ağustos’ta Manisa’ya geleceğini bildirdi.

02.08.2014 14:48

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Manisa programı tarihini 8 Ağustos olarak açıkladı.

Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Manisa'da ilk olarak Soma'ya gideceğini, sonrasında ise merkezde düzenlenecek olan programa katılarak gündemi değerlendireceğini söyledi.

Zamanı değerlendirmek açısından Akhisar ya da Salihli ilçesine uğrayabileceğini kaydeden Kaplan, şöyle konuştu:

"7 Ağustos olarak hazırlanan program taslak programdı, kesinleşmiş bir program değildi.Yapılan planlama sonrasında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Manisa'ya gelişi 8 Ağustos olarak kesinleşti. Biz 8'i olarak bilgilendirme yapacağız. Bilboardlarda, reklam firması tarafından 7'si diye yazılmış ancak reklam firması ile görüşeceğiz, bu düzeltilecek. Soma ile ilgili netleşen bir program var. MHP'li arkadaşlarımız dışarıda olduğu için programın diğer kısmıyla ilgili taslaklar var. Onların da bu süreç içinde yapacakları çalışmaları netleştireceğiz. Soma'da sabah saatlerinde olacağız. Öğleden sonra merkezde olacak. Zamanı değerlendirme anlamında geliş ve gidişleri dikkate alarak Akhisar ya da Salihli ilçemizde de Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ziyaretini sağlamak istiyoruz." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement