Develi Bürokratlarla Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Develi Bürokratlarla Tanıştı

Develi Bürokratlarla Tanıştı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Genel Sekreterliğe atanan İsmail Hakkı Develi'yi belediye bürokratlarıyla tanıştırdı.

27.03.2012 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Genel Sekreterliğe atanan İsmail Hakkı Develi'yi belediye bürokratlarıyla tanıştırdı. Aldırmaz, "Bundan böyle birlikte hizmet üreteceğiz" dedi.

Belediyenin toplantı salonunda genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, başkan danışmanları, ASKİ genel müdürü, genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarıyla biraraya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, toplantının adının 'tanışma toplantısı' olduğunu ancak, tüm üst düzey bürokratların Develi'yi yakından tanıdığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ'nin üst düzey bürokratları kendilerini tanıttıktan sonra konuşan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Gördüğünüz gibi üst düzey bürokratlar ve danışmanlarımız burada. Yeni kurduğumuz ve Türkiye'de de örneği az olan Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı mevcut. 'Akıllı Dokunuş' ve diğer hizmetleri, sadece o daire başkanlığı değil, Fen İşleri Daire Başkanlığı, genel sekreter yardımcımız ile birlikte yürütüyoruz" dedi.

Toplantıya katılan üst düzey bürokratların erkek ağırlıklı kadro gibi görünse de, mesai arkadaşlarının yüzde 50'ini bayanların oluşturduğunu vurgulayan Başkan Vekili Aldırmaz, "Biliyorsunuz, otobüs şoförlerimizin de üçte biri bayan. Aslında İsmail beye bunları boşuna anlatıyoruz. Seyhan Kaymakamlığı'ndan aramıza katıldığı için, bizim kadar bizden biri. O bakımdan tanışma usulen yapılmaktadır. Hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

27 yıl fiilen süren kaymakamlık görevinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Aldırmaz'ın emrinde, Adana halkının hizmetinde bir göreve naklen gelmiş bulunduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan İsmail Hakkı Develi, göreve layık olmaya çalışacağını anlattı.

Yeni mesai arkadaşlarıyla tanışmaktan mutlu olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi, kendisinin mülki idareden, yani devletin bütünlüğü içerisinde bir başka kamu hizmetine gelmiş bulunduğunu kaydederek, "Bana bu görevi tevdi eden Sayın Başkanıma huzurlarınızda şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bana olan güvenlerine, teveccühlerine layık olma çabası içerisinde olacağımızı ifade ediyor, başta başkanım olmak üzere hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum". - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Bürokratlarla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement