Dicle Üniversitesi Kick Boks'ta Çifte Madalya Kazandı - Son Dakika
Yerel

Dicle Üniversitesi Kick Boks'ta Çifte Madalya Kazandı

Dicle Üniversitesi Kick Boks\'ta Çifte Madalya Kazandı

Dicle Üniversitesi öğrencilerinden Ramazan Çetinkaya Lowkick 1.'si, bayanlarda Esmer Zilan Lowkick 2.'si oldu.

06.04.2016 18:57

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 18- 20 Şubat tarihleri arasında yapılan Türkiye Üniversiteler Arası Kick Boks şampiyonasında Dicle Üniversitesi öğrencilerinden Ramazan Çetinkaya Lowkick 1.'si, bayanlarda Esmer Zilan Lowkick 2.'si oldu.

Sporculardan destek teşekkürü

Çifte madalya ile evlerine dönen sporcular, antrenörleri öğretim elemanı Nihat Mızrak ile beraber Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ü makamında ziyaret ederek, başarılarının sevincini paylaştı. Bundan sonraki müsabakalarda da aynı başarının peşinde koşacaklarını dile getiren sporcular, verdikleri destekten dolayı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ne teşekkür ettiler.

"Desteğimiz devam edecek"

Elde ettikleri başarıyla göğüslerini kabarttığını belirten Eyigün, her zaman desteklerini sürdürecekleri sözünü vererek, sporcuları tebrik etti. Eyigün sözlerini şöyle sürdürdü: "Bölgemizde yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Sur ve Bağlar ilçesinde oturan iki öğrencimizin Türkiye birincisi ve ikinci olup, Milli takıma çağrılmaları başarı için bahane olmayacağını açıkça göstermiştir. Böylesi günlerde sporcularımıza olan desteğimizi daha da artırıyoruz. Çünkü onların başarılı olup, kendi ilçelerinde yaşayan akranlarına ve küçük kardeşlerine Rol model olmaları son derece önemlidir."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dicle Üniversitesi Kick Boks'ta Çifte Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement