Dika, Firma Yetkilileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Dika, Firma Yetkilileriyle Bir Araya Geldi

Dika, Firma Yetkilileriyle Bir Araya Geldi

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, burada faaliyet gösteren firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.

17.03.2017 14:08

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, burada faaliyet gösteren firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, "Ajansımız TRC3 Bölgesi'ndeki dört ilde, Ajans'ın Yatırım Destek Ofislerinde kurduğu teknik yardım masaları aracılığıyla yatırımcılara danışmanlık yaparak yatırım dosyası başvurularını aldı. Dört ildeki ofislerimizin yaptığı danışmanlık hizmeti sonucunda, Ajans Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyen bazı yatırımcılar başvuru dosyalarını doğrudan Kalkınma Bankası'na teslim ettiler. Bu nedenle TRC3 Bölgesi'ne yatırım talebinde bulunan yatırımcı dosya sayısı çok daha fazla olup, Ajansımız tarafından kabul edilen 598 adet dosya başvurusu değerlendirilmek üzere Kalkınma Bankası'na gönderildi. Bu yatırım dosyaları aldığımız bilgilere göre takriben iki üç ay içerisinde Kalkınma Bankası tarafından değerlendirmesi yapıldıktan sonra sonuçları açıklanacaktır" dedi.

Toplantıda, Cazibe Merkezleri Programı'na başvuruda bulunanlar, kendi yatırım dosyaları ile ilgili merak ettikleri soruları Altındağ'a yönelterek, cevap aradı. Altındağ da, Batman OSB'de bulunan yatırımcıların yaşadıkları sorunlar konusunda kendilerinden bilgi alarak, bu sorunlara çözüm bulma noktasında ajans olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için fazlasıyla gayret sarf edeceklerini söyledi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dika, Firma Yetkilileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement