Diyarbakır'da "Kadına Şiddete Hayır" Standı Kuran Avm, Müşterilerine Broşür Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da "Kadına Şiddete Hayır" Standı Kuran Avm, Müşterilerine Broşür Dağıttı

Diyarbakır\'da "Kadına Şiddete Hayır" Standı Kuran Avm, Müşterilerine Broşür Dağıttı

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezi tarafından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle stant kurularak, kadınlara günün önemine ilişkin broşürler dağıtıldı.

25.11.2015 16:34

Diyarbakır'da bir alışveriş merkezi tarafından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" nedeniyle stant kurularak, kadınlara günün önemine ilişkin broşürler dağıtıldı.

Ninova Park Alışveriş Merkezi, dün düzenlediği "Öğretmenler Günü" programının ardından bugün de "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" nedeniyle stant kurarak, kadınlara günün önemine ilişkin broşür dağıttı. AVM Genel Müdürü Salih Erdoğan, bugün bütün Türkiye'nin her platformda kadına yönelik şiddete "hayır" sloganıyla bu konuyu konuştuğunu belirterek, bu duyarlılığın içerisinde olmak amacıyla "Kadına şiddete hayır" standı kurduklarını kaydetti. Erdoğan, "Merkezimiz, ismini duyurmak isteyen, eylemini duyurmak isteyen kurum ve kuruluşlara her zaman açık olduğu gibi bugün de açık. Bir nebzede olsun bunun Diyarbakır'da gündeme gelmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz. Dileriz ki bu tür stantları açma mecburiyetinde olmayalım. Daha şen-şakrak daha halkın menfaatlerine, mutluluklarına önem veren stantlarla gündeme gelelim istiyoruz. Ama maalesef günümüzün gerçeği de bu. Gerçek olduğu için kimseye konuşmamak da yakışmaz. Bunun için neler yapabilir, hangi departmanlar harekete geçirebilir, bununla ilgili olarak biz Ninova Alışveriş Merkezi olarak, müşterilerin görsel manada da böyle bir standın önünden geçmesini bile çok değerli olduğunu düşünüyoruz. ve bu maksatla bu çalışmaya destek veriyoruz. Bu işe erkekler sahip çıkmasa kadınların maalesef Türkiye'deki sesi her zaman yüksek ve dik çıkmıyor. Onlara o cesareti vermek bize düşüyor. Eğer insanlıktan bahsediyorsak herkesin eşit olduğuna inanıyorsak ve buna saygı duyuyorsak her şeyimiz olan, bacımız, annemiz, eşimiz olan kadınlara değer vermemiz gerekiyor. Umarım, çorbada bir tuzumuz olmuştur" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da 'Kadına Şiddete Hayır' Standı Kuran Avm, Müşterilerine Broşür Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement