Döşemealtı Belediyesi'nden Öğrencilere Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesi'nden Öğrencilere Tam Destek

Döşemealtı Belediyesi\'nden Öğrencilere Tam Destek

Döşemealtı Belediyesi Uluslararası Antalya Üniversitesi’nin düzenlediği "Genç Liderler Akademisi" yarışmasına katılan öğrencilerin "Geleceğimize Atılan Tokada Sen De Dur De" adlı projelerinin bilboard ve el broşürü çalışmalarını hazırladı.

16.03.2015 12:31

Döşemealtı Belediyesi Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin düzenlediği "Genç Liderler Akademisi" yarışmasına katılan öğrencilerin "Geleceğimize Atılan Tokada Sen de Dur De" adlı projelerinin bilboard ve el broşürü çalışmalarını hazırladı.

Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Genç Liderler Akademisi" yarışmasında katılan Halil Akyüz Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencileri İsmet Kıvrak, Tunahan Akkılıç ve Tunahan Emre Çelik'in "Geleceğimize Atılan Tokada Sen de Dur De" adlı projelerinin bilboard ve el broşürü çalışmalarını hazırladı.

Döşemealtı Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret eden öğrenciler, teşekkür ettiler. Öğrenciler, yarışmayı kazanlamaları halinde ödül olarak Amerika'ya gönderilerek, Silikon Vadisi'ni ziyaret edeceklerini söylediler.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç öğrencileri projelerinden dolayı kutlayarak, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Öğrencilere yarışmada başarılar dileyen Başkan Genç "Kapımız tüm öğrencilerimize daima açık" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesi'nden Öğrencilere Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement