DTB Başkan ve Üyeleri Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

DTB Başkan ve Üyeleri Aydın'ı Ziyaret Etti

DTB Başkan ve Üyeleri Aydın\'ı Ziyaret Etti

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan ve yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın'ı makamında ziyaret etti.

28.04.2014 15:23

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Borsa Meclis Başkanı Ahmet Ay, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Kentin ekonomisinin kalkınması ve istihdamın artırılması konusunda Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm belediyelerin kentte birlik ve beraberlik içerisinde Valilik, Belediyeler, Sivil toplum örgütlerinin çalışmalar yürütmesi gerektiğini belirten Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, "Kentimizde ekonomik ve sosyal kalkınma hamlelerini gerçekleştirmemiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürütmeliyiz" dedi.

Sorunların çözümü için Ekonomik ve sosyal kalkınmayı güçlendirmek gerektiğini belirten Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, borsa çalışmaları hakkında Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın'a bilgi verdi.

DTB EN ÖNEMLİ KURUMLARDAN BİRİ

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın ise ticari anlamda kentte hizmet eden en önemli kurumlar arasında Diyarbakır Ticaret Borsası'nın geldiğini belirterek, "Diyarbakır Ticaret Borsasının ekonomik alanda çalışmalarını çok önemsiyorum. Bu nedenle Borsasın yapmış olduğu çalışmalara her türlü destekleyeceğimizi ve ortak çalışmalar yürütmeye her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DTB Başkan ve Üyeleri Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement