Düzce Valisi Ali İhsan Su Akçakoca'da Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Düzce Valisi Ali İhsan Su Akçakoca'da Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Düzce Valisi Ali İhsan Su Akçakoca\'da Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Akçakoca Kınık Köyü’nden başlayarak Kirazlı Köyü üzerinden ilçe merkezine doğru gelen 4 bin 700 metrelik yolun sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

24.05.2014 12:10

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Akçakoca Kınık Köyü'nden başlayarak Kirazlı Köyü üzerinden ilçe merkezine doğru gelen 4 bin 700 metrelik yolun sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Osman Çakır, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca İGM üyeleri Ayfer Yılmaz ve Dursun çakır, Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı İbrahim Bilgin ve Düzce İl Özel İdare yetkilileriyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ali İhsan su, il genelinde sıcak asfalt döşenecek yolun 69 km. olacağını söyledi.

Akçakoca'da Kınık-Kirazlı etabının birkaç gün içinde bitirileceği öğrenilirken, Pazartesi gününden itibaren, ikinci etap olan Arabacı Köyü hattına 5 bin metre boyunca sıcak asfalt döküleceği ifade edildi. 10 cm. kalınlığında dökülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Su, "İlimizde asfalt çalışma sezonunu başlattık. İl genelinde dökülecek asfaltımız 69 km. ve tamamını sıcak asfalt olarak gerçekleştireceğiz. İnşallah çok kısa süre içinde bu çalışmaları bitireceğiz. Köylere yönelik hizmetler babında içme sularımızın daha kaliteli hale getirilmesi çalışmalarımız, hem Köydes'ten gelen hem de özel idareden gelen programları kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz. Biz vatandaşlarımız için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz. İlimizde de sıcak asfaltla ilgili plenti geçen yıl kurduk ve çalışmalarımızı başlattık. Bu sene de sıcak asfaltla yollarımızı döşüyoruz ki, inşallah vatandaşlarımız uzun süre yollarla ilgili bir sıkıntı çekmeyecek" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Valisi Ali İhsan Su Akçakoca'da Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement