Edremit Belediye Başkanı Arslan, Deprem Bölgesinde: "Dayanışma  ile Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız" - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediye Başkanı Arslan, Deprem Bölgesinde: "Dayanışma  ile Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız"

Edremit Belediye Başkanı Arslan, Deprem Bölgesinde: "Dayanışma  ile Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız"

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş ve Adıyaman'ı ziyaret etti. Arslan, “Yardım noktasında Edremit adına üzerimize düşeni yapmak için hazır olduğumuzu belirttim. El birliği ve dayanışma ile yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

12.02.2023 15:23  Güncelleme: 15:32

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş ve Adıyaman'ı ziyaret etti. Arslan, "Yardım noktasında Edremit adına üzerimize düşeni yapmak için hazır olduğumuzu belirttim. El birliği ve dayanışma ile yaralarımızı hep birlikte saracağız" dedi.

Başkan Arslan, beraberinde CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Tümdeniz Çelebi, Tayfun Gerkuş ve Meclis üyeleri ile birlikte afet bölgesine gitti. Kahramanmaraş'ın Merkez, Elbistan ve Nurhak ilçeleri ile Adıyaman Gölbaşı ilçelerinde arama-kurtarma çalışmalarına destek veren Başkan Arslan ve beraberindekiler, depremzedelerle bir araya geldi.

Deprem bölgesinde özellikle soğuk hava şartlarında çadırlarda yaşamak durumunda olan çocuklar için oyuncak ve yiyecek dağıtımı yapan Arslan, Kahramanmaraş Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ve Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'la görüşerek son durum hakkında bilgi alarak, başkanlara başsağlığı diledi.

Arslan, "Depremden etkilenen bölgelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek Edremitlilerin başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettim. Yardım noktasında Edremit adına üzerimize düşeni yapmak için hazır olduğumuzu belirttim. El birliği ve dayanışma ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Edremit Belediye Başkanı Arslan, Deprem Bölgesinde: 'Dayanışma  ile Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement