Edremit'te Doğa Tutkunlarının Kulüp Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Doğa Tutkunlarının Kulüp Merkezi Törenle Açıldı

Edremit\'te Doğa Tutkunlarının Kulüp Merkezi Törenle Açıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğa tutkunlarının kulüp merkezi düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

25.10.2013 18:35

Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğa tutkunlarının kulüp merkezi düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Doğa tutkunlarının bir araya geldiği Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulüp (EDDSK) merkezi, Edremit Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Mustafa ve İlkay Demirbaş çifti tarafından açıldı.

Açılış törenine, Edremit Belediye Başkan vekili Fatih Çağlar, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, siyasi parti ilçe başkanları sivil toplum kuruluşu başkanları ile doğaseverler katıldı.

Çevre bilincinin çocukluk çağında verilmesi gerektiğinin altını çizen Kaymakam Erguvan, "Doğa sevgisini çocuklarımıza öğretir, kendimiz uygulamazsak hiç bir önemi yok. Doğa harikası bir bölgede yaşadığımız için bizim çevre konusunda daha hasas davranmamız ve herkese bunu hissettirmek zorundayız"şeklinde konuştu.

EDDSK Başkanı Mustafa Demirbaş ise tüm doğa severleri dernek çatısı altında buluşmaya çağırdı. Törende katılanlara, folklör ziyafetide çekildi. Telekom arkası Avcılar Kulübü üstünde hizmete giren merkezin açılışı sonrası konuklara çeşitli ikramda bulunurken, slayt gösterisi de sunuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Doğa Tutkunlarının Kulüp Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement