Eğitim Denetmenleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Denetmenleri Toplantısı Yapıldı

Eğitim Denetmenleri Toplantısı Yapıldı

Muğla’daki eğitim denetmenleri tarafından ilk yarıyıl değerlendirme toplantısı yapıldı.

05.02.2014 16:06

Muğla'daki eğitim denetmenleri tarafından ilk yarıyıl değerlendirme toplantısı yapıldı. Öğretmenevinde yapılan toplantıya Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Eğitim Denetmenleri Başkanı Fikret Süren, Başkan Yardımcısı Ejder Güneş ve İl Genelinde görev yapan Eğitim Denetmenleri katıldı.

İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Fikret Süren katılımlarından dolayı Vali M. Hakan Güvençer'e teşekkür ederek bölümün yapısı hakkında bilgi verdi. Başkan Süren, "8 grup halinde 33 İl Eğitim Denetmeni ile İlimizdeki her derece ve türdeki eğitim kurumlarıyla, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine rehberlik ve denetim faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Bu rutin çalışmalarımızın yanında Ortaöğretime Geçiş Sınavından önce, sınav programının yetişip yetişmediğini denetmen arkadaşlarım yerinde incelediler; sınav hakkında öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velilerini aydınlatmışlardır" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise eğitim-öğretim sisteminin sorunları ve yapacakları çalışmaların gerçekleşmesinde katkıda bulunan tüm Eğitim Denetmenlerine ve yoğun programında kendilerini yalnız bırakmayan Sayın Vali Güvençer'e teşekkür etti. Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer konuşmasında, "Birçok konuda olduğu gibi eğitim alanında da yeni adımlar atmanın zamanı gelip geçiyor. Sizlerden alacağımız yorumlar ve gözlemler bizler için çok önemli. Bu bağlamda sizlerden alacağımız işaretlerle ve yorumlarla süratle Muğla eğitimi için çaba sarf edeceğiz. Hepinize çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederek başarılar diliyorum" dedi.

Grup başkanlarının slayt sunumları beraberinde Muğla Eğitimi masaya yatırıldı. Bu yıl emekli olan İl Eğitim Denetmeni Nihat Önder'e teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Vali Mustafa Hakan Güvençer, yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Denetmen Önder'e teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Denetmenleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement