Emekli Olan Mülki İdare Amiri Reşat Özdemir Plaketle Onurlandırıldı - Son Dakika
Yerel

Emekli Olan Mülki İdare Amiri Reşat Özdemir Plaketle Onurlandırıldı

Emekli Olan Mülki İdare Amiri Reşat Özdemir Plaketle Onurlandırıldı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye’nin değişik illerinde mülki idare amiri olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Reşat Özdemir’e İçişleri Bakanlığı adına plaket ve hediye verdi.

13.02.2014 15:39

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye'nin değişik illerinde mülki idare amiri olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Reşat Özdemir'e İçişleri Bakanlığı adına plaket ve hediye verdi.

Valilik makamında gerçekleştirilen törene, Vali yardımcıları ve merkez ilçe kaymakamları da hazır bulundu. Törende konuşan Vali Güzeloğlu, hizmetlerinden ötürü Özdemir'i kutladığını ifade ederek, "Sevgili Reşat Özdemir Bey, mülki idare amiri olarak Mersinimizin insanına ve Türkiye'ye hizmet ederek başarıyla ve ülkeye hizmet etmenin onuruyla meslek yaşamını noktalamıştır. Kendisini daha önce de tanımanın ve geriye dönük 4 yılda Mersin'de kitle ve toplum adına yapmış olduğu hizmetleri duymanın mutluluğu içerisinde hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Güzeloğlu, "Milletimiz adına ortaya koyduğu hizmetlerin, katkıların, gayretlerin, Türkiye'yi ve çalıştığı yerleri daha iyiye ve ileriye götürmek adına çok önemli ve değerli olduğunun altını çiziyorum. Kendisine ailesi ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Mersin'de ikamet eden Reşat Özdemir Beye emekliye ayrılması nedeniyle İçişleri Bakanlığımız tarafından verilen ve Valiliğimizce ve tüm idare amiri arkadaşlarımızca tevdi edilen plaketi kendisine takdim etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Mülki idare amiri camiası üyesi olmanın onuru ve mutluluğu içerisinde hepimize de kendisi gibi alın açıklığı ve vicdan rahatlığıyla çalışmış olmanın huzuruyla emekli olmayı Allah'tan nasip etmesini diliyorum" diye konuştu.

Emekli Mülki İdare Amiri Reşat Özdemir de Vali Güzeloğlu'rna şükranlarını sunduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, Reşat Özdemir'e plaketini verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Olan Mülki İdare Amiri Reşat Özdemir Plaketle Onurlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement