Emeksiz ve Aydoğan Ulupınar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Emeksiz ve Aydoğan Ulupınar'ı Ziyaret Etti

Emeksiz ve Aydoğan Ulupınar\'ı Ziyaret Etti

Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Emeksiz ve beraberindeki heyet Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı ziyaret etti.

01.11.2013 10:51

Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Emeksiz ve beraberindeki heyet Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar TBMM gündeminin yoğun geçtiği günlerde AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Siyami Akçaalan, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ı TBMM de ağırladı. Ziyaretle ilgili olarak Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "Kendilerine öncelikli olarak hoş geldiniz diyorum. İlimizde ve ilçelerimizde bulunan tavuk çiftlikleri ile ilgili yaşanan ruhsat sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bildiğiniz gibi yaşanan ruhsatlandırma sorunlarını çözmek için çalışmalarımız sonuç vermişti. Bu konu hakkında kendileri ile istişare yaptık. Nebioğlu Belediye Başkanımızda geçtiğimiz günlerde AK Belediyecilik anlayışını benimsedi. Sorunları çözme aşamasında gideceğimiz çok yolumuz bulunmaktadır. İnşallah en kısa zamanda bütün sorunları çözerek Nebioğlu Beldemiz de, AK Parti saflarına katılmasının farkını yakın zamanda görecektir. Başkanımızın talepleri doğrultusunda her türlü desteği kendilerine vermeye hazır olduğumuzu, tüm Nebioğlu halkının bilmelerini isterim. Bizlere projeleriyle gelsinler tüm kapıları ardına kadar açmak için uğraşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emeksiz ve Aydoğan Ulupınar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement