Emniyet, Yetim Çocuklara İstanbul ve Çanakkale'yi Gezdirdi - Son Dakika
Yerel

Emniyet, Yetim Çocuklara İstanbul ve Çanakkale'yi Gezdirdi

Emniyet, Yetim Çocuklara İstanbul ve Çanakkale\'yi Gezdirdi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 160 öğrenciyi Çanakkale ve İstanbul’un tarihi mekanlarını gezdirdi.

08.06.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 160 öğrenciyi Çanakkale ve İstanbul'un tarihi mekanlarını gezdirdi.

Eskişehir il merkezindeki İlkokul ve Ortaokullarda eğitim gören, 7 ile 14 yaş aralığındaki, anne veya babası hayatta olmayan öksüz, yetim 420 öğrenciye mektup gönderilerek, çocukların kendi el yazılarıyla hayalini kurdukları bir dileklerini yazmaları istendi. Gönderilen mektupları inceleyen emniyet mensupları ÇOGEP kapsamında 'Bir Hayalim Var' projesiyle iki grup halinde toplam 160 öğrenci ile 4 öğretmenin katıldığı Çanakkale ile İstanbul illerinin tarihi mekanlarına yönelik 5 gün süreli gezi düzenledi. Gezide öğrenciler gönüllerince eğlenirken, Çanakkale Gelibolu, İstanbul Topkapı Sarayı, Ayasofya Cami ve Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Cami, Miniatürk, Vailand Eğlence Parkı, İstanbul Akvaryum, Panorama 1453, Dolmabahçe Sarayı, Heybeliada, Büyükada'yı gezdiler. Öğrenciler son olarak Boğaz Turu ile geziyi sonlandırdılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet, Yetim Çocuklara İstanbul ve Çanakkale'yi Gezdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement