Engelliye Ekpss Hazırlık Kursu - Son Dakika
Yerel

Engelliye Ekpss Hazırlık Kursu

Engelliye Ekpss Hazırlık Kursu

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) tarafından 27 Nisan 2014 tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlık kursları açılacak.

05.01.2014 14:19

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) tarafından 27 Nisan 2014 tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan 'Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlık kursları açılacak.

Merkez tarafından yapılan duyuruda Ortaöğretim (Lise), Ön Lisans ve Lisans, mezunu engellilere yönelik sınavlara hazırlık kursları açılacağı bildirildi.

Merkez müdürü İsmail Damar, önceki yıllarda ÖMMS olarak adlandırılan sınavın ismi değiştirilerek bu yıl (EKPSS) adı altında 27 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kurslarda Türkçe, Matematik, Tarih, İnkılap Tarihi, Coğrafya ve Genel Kültür, derslerinden sınav konularına yönelik eğitimler verilecektir. Kurslarımz Edremit'te 06 Ocak 2014 Pazartesi günü Yılmaz Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde başlatılacak olup Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri 18: 00- 21: 00 saatleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Başvuru gelmesi halinde çok kısa süre içerisinde Altınoluk'ta açılması planlanan kurslar ise Fernur Sözen Otelcilik v Turizm Meslek Lisesi'nde hafta içi günlerde 18: 00-21: 00 saatleri arasında açılacağı 25 Nisan 2014 tarihine kadar devam edeceği toplam 256 saat olacağı bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliye Ekpss Hazırlık Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement