Erdoğdu'da AK Parti Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Erdoğdu'da AK Parti Coşkusu

Erdoğdu\'da AK Parti Coşkusu

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

06.03.2014 16:11

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

Partililerin ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti Milletvekilleri Faruk N. Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada hiçbir zaman kandıran olmadıkları ve olmayacaklarını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "2009 yerel seçimleri öncesi halkımıza vermiş olduğumuz vaatleri yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu vaatlerimiz ve sonuçlarını gazete ilanları ile halkımıza ilan ediyoruz. Laf ile değil icraatlarımızla halkımızın karşına çıkıyoruz. Yapmış olduğumuz projelerle Trabzon'a sınıf atlattık. Her şeyin en iyisine layık olan Trabzon halkı bizden önce 70 model tabutluk gibi otobüslerde taşınıyordu. Göreve geldik ve beş sene içersinde 45 adet son model konforlu ve güvenli otobüsleri halkımızın hizmetine sunduk. Her yıl asfaltlamada rekor kırdık. Araç parkımızı yenileyerek Trabzon Belediyesi'ne modern araçlar kazandırdık. Tüm hizmetleri vatandaşımızın refahını ve yaşam standardını biraz daha yükseltme için yaptık. Halkın temsilcisi olan muhtarlarımızın sizler adına bizden talep ettiklerini yerine getirmek için gece gündüz çalıştık. Tüm Trabzon'u hizmetle donatarak AK belediyecilik anlayışını her yere taşıdık. Biz hiçbir zaman kandıran olmadık bundan sonra da olmayacağız. İnşallah önümüzdeki dönemde de Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Gençle birlikte çalışmalarımız devam ettirip siz hemşerilerimize daha güzel bir Trabzon sunacağız. 2023 vizyonu doğru ilerleyen Türkiye'mizde Trabzon'u sizlerle birlikte dünyanın yaşanılabilir en iyi şehirleri arasına sokacağız" diye konuştu.

"Tek amacımız Trabzon'u en iyi şekilde temsil etmektir" diyen AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, "30 Mart seçimlerinin ardın Allah nasip ederse Ortahisar Belediye Başkanınız olursak tüm amacımız gayemiz siz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak olacaktır. Halkın iradesi ile kurulan AK Parti'de sizleri en iyi şekilde temsil etmek bizim tek gayemizdir. Biz Trabzon'u Trabzonluya yakışır bir yere taşımak için mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğdu'da AK Parti Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement