Eş Başkanlar Galerici Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Galerici Esnafıyla Bir Araya Geldi

Eş Başkanlar Galerici Esnafıyla Bir Araya Geldi

Muş’un Malazgirt Belediyesi eş başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez, ilçede galericilik yapan esnaflarla bir araya geldiler.

08.10.2015 10:05

Muş'un Malazgirt Belediyesi eş başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez, ilçede galericilik yapan esnaflarla bir araya geldiler.

Malazgirt Belediyesi eş başkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez, ilçede galericilik yapan esnaflarla belediyede bir toplantı düzenlediler. Toplantıda konuşan Malazgirt Belediyesi Eş Başkan Halis Coşkun, ilçenin ferah ve modern bir görünüme kavuşması için halka verdikleri sözleri yerine getirmek için tüm adımları atacaklarını söyledi. Eş Başkan Coşkun, "Malumunuz ilçe merkezimizde yollarımız çok dar. Bakıyorum her köşede bir traktör satılıyor. Sizin için ilçe merkezi girişinde traktörcüler sitesi yaptık. Bu sitemiz bitmiş ve hazır haldedir. İlçe merkezinde galerilerinde taksi ve diğer araçları satan esnaflarımızın da ilçe merkezimizin daha geniş ve daha ferah olması için attığımız bu adımlara destek olmalarını istiyoruz. Sizler sattığınız arabaları ve traktörleri ilçe merkezinden çekerseniz, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlar daha rahat bir ortamda hareket edecekler. Siz değerli galericilerden ricamız, çarşı merkezini bir ana önce boşaltmanızdır" dedi.

İlçede galericilik yapan esnaflar ise, belediyeye yardımcı olmak istediklerini belirterek, "Fakat yeni yaptığınız sitelerde bir dükkanın satış maliyeti 60 bin TL'dir. Üstelik çarşı merkezinde hepimizin dükkanları var. Neden orada kira ödeyelim? Bizler de belediyemize ilçe merkezinde traktör satmayacağımızın sözünü veriyoruz. Bizler sattığımız araçları artık ilçe merkezinde showroom da sergileyeceğiz" dediler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Galerici Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement