Eskişehir Büyükşehir'den Kyk Yurdundaki Depremzedelere Çok Sesli Moral - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Büyükşehir'den Kyk Yurdundaki Depremzedelere Çok Sesli Moral

Eskişehir Büyükşehir\'den Kyk Yurdundaki Depremzedelere Çok Sesli Moral

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, deprem felaketi sonrası Eskişehir’e gelerek Doğan Aslan Bey KYK Yurdu’nda kalan depremzede aileler ve çocukları için özel bir konser düzenledi.

06.03.2023 14:40  Güncelleme: 14:47

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, deprem felaketi sonrası Eskişehir'e gelerek Doğan Aslan Bey KYK Yurdu'nda kalan depremzede aileler ve çocukları için özel bir konser düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi afet bölgesine personel, araç gereç ve ekipman desteğini sürdürürken, bir yandan da Eskişehir'e gelen depremzedeler için çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'ın sahne aldığı ayni yardım konserinden sonra bu defa da Tepebaşı ilçesi Muttalip mahallesinde bulunan Doğan Aslan Bey KYK Yurdu'na yerleştirilen depremzedeler için yurdun salonunda ünlü şef Musa Göçmen ile çok sesli gösteri düzenledi.

Düzenlenen moral konserinde depremzede çocuklar ve aileleri keyifli anlar yaşadı. Müziğin ritmi ile yüzler gülerken, konser sonunda çocuklar ve aileler Senfoni Orkestrası ve şef Musa Göçmen'i uzun süre ayakta alkışladılar.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir Büyükşehir'den Kyk Yurdundaki Depremzedelere Çok Sesli Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement