Eskişehir'de "Halkevi Yaz Okulu" Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Halkevi Yaz Okulu" Etkinlikleri

Eskişehir\'de "Halkevi Yaz Okulu" Etkinlikleri

Eskişehir Halkevi ve Öğrenci Kollektifleri’nin gönüllü öğretmenleri ile Eskişehir’de üç ayrı yerde ücretsiz olarak başlattığı yaz okulları devam ediyor.

25.06.2014 17:20

Eskişehir Halkevi ve Öğrenci Kollektifleri'nin gönüllü öğretmenleri ile Eskişehir'de üç ayrı yerde ücretsiz olarak başlattığı yaz okulları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerinin de destek verdiği Gültepe Halkevi, Aydın Arat Yaşam Merkezi ve Esentepe Çocuk, Sanat ve Kültür Merkezi'ndeki yaz okullarına yaklaşık 200 öğrenci katılıyor. İlk haftanın sonunda Halkevleri Yaz Okulu'nda öğrenci, veli ve öğretmeler bir araya gelerek Yaz Okulu Pikniği'ni gerçekleştirdi. Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, "Halkevleri, ücretsiz yaz okullarının yanında öğrenci velilerini de içine katan dayanışma içinde bir piknik gerçekleştirdi. Piknikte, oyunlar, yarışmalar ve her yöreden dansların gerçekleştirildiği piknik Gülpınar Piknik Alanı'nda yapıldı. Halkevi Yaz Okulu, gönüllü öğretmenleriyle satranç, origami, halk oyunları, eğlenceli bilim, üreten eller, fotoğrafçılık, astronomi, koro, masa tenisi, beden eğitimi, tiyatro, yaratıcı drama ve ritim derslerini çocuklarla buluşturuyor. Haftanın üç günü ders gören çocuklar bir günde çeşitli gezi etkinliklerine katılacak" dedi.

Çocuklarıyla birlikte pikniğe katılan veliler, gönüllü öğretmenlerin güler yüzü ve samimiyetinden memnun kaldıklarını ve çocuklarıyla birlikte oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Halkevleri Yaz Okulu, çocuklara bilimi ve sanatı dayanışma ile öğreten dersleriyle 12 Temmuz'a kadar sürecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Halkevi Yaz Okulu' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement