Eskişehirli Şairler ve Ozanlar Isparta'da "Şiir ve Türkü" Şöleni Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Eskişehirli Şairler ve Ozanlar Isparta'da "Şiir ve Türkü" Şöleni Düzenledi

Eskişehirli Şairler ve Ozanlar Isparta\'da "Şiir ve Türkü" Şöleni Düzenledi

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER) Başkanı Ertuğrul Şakar ve dernek üyeleri, Eskişehir’den Isparta’ya giderek ’’Şiir ve Türkü’ şöleni düzenledi.

11.08.2016 13:03

Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER) Başkanı Ertuğrul Şakar ve dernek üyeleri, Eskişehir'den Isparta'ya giderek "Şiir ve Türkü' şöleni düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte, Eskişehir ve Afyon'un Emirdağ yöresine ait türküler seslendirdi ve Eskişehir yöresine ait şiirler okundu. Eskişehirli şairler ve ozanların Isparta'da Eskişehir rüzgarı estirdiklerini belirten EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, "Eskişehirli şairlerimiz ve ozanlarımız için bir değişiklik olsun düşüncesi ile şairler ve ozanlarımızla hep birlikte Isparta'ya gittik ve iki gün kaldık. Bu iki gün süre içinde Isparta'da Toros Yörükleri Ferderasyonu Yörük Türkmen çadırında, Isparta Göller Bölgesi yazar ve şairlerimizle birlikte, Eskişehir yöresine ait şiirler okuduk ve türküler söyledik. EŞYODER'e üye ozanlarımız, sazları eşliğinde Eskişehir ve Emirdağ türkülerini söylediler. Şairler ve ozanlar söylenen türkülere eşlik ettiler. Şairlerimizde Eskişehir türkülerini söyleyerek, Isparta'da Eskişehir rüzgarı estirdiler. Daha sonra şairlerimiz ve ozanlarımız Isparta'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler ve gönüllerince Isparta'da da eğlendiler ve gittiğimiz yerler de hatıra olması için fotoğraflar çekindik. Şiir ve Türkü şöleni bitince, Isparta'dan Eskişehir'e hep birlikte döndük ve güzel ve kalıcı bir etkinliğimiz oldu" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehirli Şairler ve Ozanlar Isparta'da 'Şiir ve Türkü' Şöleni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement