Fahrettin Ulusoy'un Anne Acısı - Son Dakika
Yerel

Fahrettin Ulusoy'un Anne Acısı

Fahrettin Ulusoy\'un Anne Acısı

Ulusoy Un Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy’un annesi Hacı Emine Ulusoy (90), Büyük Cami’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

29.05.2014 14:01

Ulusoy Un Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy'un annesi Hacı Emine Ulusoy (90), Büyük Cami'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden Hacı Emine Ulusoy'un cenazesi bugün Hançerli Mahallesi'ndeki evinden alınarak Büyük Cami'ye getirildi. Cenaze, burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhumenin cenazesine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Fahrettin Ulusoy, burada taziyeleri kabul etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fahrettin Ulusoy'un Anne Acısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement