Fethiye'de Afet Farkındalık Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Afet Farkındalık Eğitimleri Devam Ediyor

Fethiye\'de Afet Farkındalık Eğitimleri Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi tarafından ‘1-7 Mart Deprem Haftası’ etkinlikleri kapsamında, Fethiye Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine yönelik ‘Afet Farkındalık ve Yangın’ eğitimi düzenlendi.

01.03.2023 17:31  Güncelleme: 17:35

Fethiye Belediyesi tarafından '1-7 Mart Deprem Haftası' etkinlikleri kapsamında, Fethiye Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine yönelik 'Afet Farkındalık ve Yangın' eğitimi düzenlendi.

Fethiye Belediyesi Jeoloji Yüksek Mühendisi ve Afet Farkındalık Eğitmeni M. Serhat Karagöz tarafından AFAD adına Deniz Temiz Turmepa Derneği'nin binasında 'Afet Farkındalık' eğitimi verildi. Eğitimde; afet türleri, afetler öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılması gerektiği, deprem anında doğru davranış şekilleri, acil çağrı numarası, AFAD acil uygulaması ve ilçedeki afet ve acil durum toplanma alanları ile geçici barınma alanları başlıklarında katılımcılar bilgilendirildi.

Afet yönetimi teknikeri Tuncer Dur ise yangının tanımı, ev ve orman yangınları ile yangın çeşitleri ve söndürme teknikleri konularında üniversite öğrencilerine bilgi aktardı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Afet Farkındalık Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement