Genç'in Devgeriş Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Genç'in Devgeriş Ziyareti

Genç\'in Devgeriş Ziyareti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Devgeriş köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

03.02.2014 17:24

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Devgeriş köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Avrasya Terminal İşletmeleri (AVTER) Genel Müdürü Haluk Tan, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Genç, Devgeriş Köyü Muhtarı Ünal Beşiktepe ile köy sakinlerinin katıldığı ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Başkan Osman Genç, 30 Mart'ta Caniklilerin kazanacağını söyledi.

"CANİK'İN KONFORU ARTACAK"

Gelecek seçim sonrasında köylerin mahalle olacağına dikkat çeken Başkan Genç, "Daha önce 40 köy ve 13 mahallemiz vardı, şimdi 53 mahallemiz olacak. Toplam 93 bin 721 nüfusumuz var. Biz Canik'in her yerine hizmet götüreceğiz. Büyükşehirle uyumlu bir şekilde, el ele güzel hizmetlerde bulunacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki 5 yıl daha farklı, daha güzel olacak. Bu zamana kadar yapılan hizmetler ihtiyaca yönelikti, şimdi Canik konfora karışacak. 30 Mart'ta Canikli kazanacak" dedi.

Türkiye'yi her alanda ileriye götüren AK Parti hükümetinin ve dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yıpratma saldırılarına maruz kaldığını ifade eden Genç, "30 Mart 2023 demek, 2071 demek. 30 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Bu seçimlerde Türkiye'nin geleceği için sandık başına gideceğiz. İnanıyorum ki halkımız bu oynanan oyunların farkında ve inşallah daha önce aldığımızdan daha fazla oy alarak Canik'ten ve Samsun'dan en güzel şekilde cevap verilecektir" diye konuştu.

DEVGERİŞ'TEN DESTEK

Kendileriyle bir araya gelen Başkan Osman Genç'e teşekkür eden Devgeriş Köyü sakinleri de, "Canik'i nereden nereye getirdiğinizi çok iyi biliyoruz. Canik'te ilçemizin gelişimine yönelik yaptığınız hizmetleri bilmeyen, görmeyen yok. Siz Canik için şanssınız. Bundan sonra da daha büyük hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Devgeriş köyü olarak desteğimiz sizinle" şeklinde konuştu.

Başkan Genç, Devgeriş köyünde yaşlı hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç'in Devgeriş Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement