Genç Memur ve Sağlıkçılardan Aydın Sağlık-sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genç Memur ve Sağlıkçılardan Aydın Sağlık-sen'e Ziyaret

Genç Memur ve Sağlıkçılardan Aydın Sağlık-sen\'e Ziyaret

Genç Sağlik Sen Aydın Şube Yönetimi ve Sağlık-Sen İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcileri, Sağlık-Sen Aydın Şubesi’ni ziyaret etti.

17.12.2015 08:13

Genç Sağlik Sen Aydın Şube Yönetimi ve Sağlık-Sen İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcileri, Sağlık-Sen Aydın Şubesi'ni ziyaret etti.

Sağlık-Sen şube binasında gerçekleşen ziyarete Sağlık-Sen Şube Başkanı ve Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Aydın Şube Başkan Yardımcısı Nufer Elmalı, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdem Özcan, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemal Yamak, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Yakup Özen, Sağlık-Sen İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Hüseyin Sinan, Genç Sağlık-Sen Aydın Başkanvekili Hatice Meral ile Genç Memur-Sen ve Genç Sağlık-Sen üyeleri katıldı.

Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer'e yeni görevinde başarılar dilemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Yakup Özen, "Genç Sağlık-Sen Aydın il yönetimindeki arkadaşlar ile birlikte İHH'nın standına ziyaretimizin akabinde Sağlık Sen Aydın Şubesi'ni ziyaret ettik. Bizlere her türlü yardımda bulunan Şube Başkanımız ve Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanı Baki Karaer, Başkan Yardımcılarımız Nufer Elmalı, Cemal Yamak, Erdem Özcan, Hasan Akköprü ve Bayram Keskin'e teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetti ifade eden Sağlık-Sen Şube Başkanı ve Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanı Baki Karaer de, Genç Memur-Sen ve Genç Sağlık-Sen üyelerine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Memur ve Sağlıkçılardan Aydın Sağlık-sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement