Giresun'un Keşap İlçesine Balık Lokantası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Giresun'un Keşap İlçesine Balık Lokantası Açıldı

Giresun\'un Keşap İlçesine Balık Lokantası Açıldı

Giresun'un Tirebolu ilçesinde yaklaşık 15 yılı aşkın süredir balık lokantası olarak hizmet veren Yusuf Him, hem turizme hizmet etmek hem de istihdama katkı sağlamak amacıyla yeni şubesini hizmete açtı.

21.10.2012 11:50

Giresun'un Tirebolu ilçesinde yaklaşık 15 yılı aşkın süredir balık lokantası olarak hizmet veren Yusuf Him, hem turizme hizmet etmek hem de istihdama katkı sağlamak amacıyla yeni şubesini hizmete açtı.

Giresun'un Tirebolu ilçesinden sonra Keşap'ta ikinci şubenin açılışına Giresun Vali'si Dursun Ali Şahin, Keşap Kaymakamı Dr. Polat Kara, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, CHP Giresun Milletvekili Eşref

Karaibrahim, bir çok kurum ve kuruluşların temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin,"Giresun'un son yıllarda kazandığı ivmeye hem istihdama, hem de damak tadımıza yeni lezzetler katacak turistlik mekanlar katılmaktadır. Bu mekanların sayısının Giresun'un sahili boyunca uzandığını görmekteyiz. Her birisi ayrı bir imkan ayrı bir damak tadı sunmaktadır. En önemlisi de istihdama katkı sağlamalarıdır."dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu; turistik başka bölgelerde sık rastladıkları mekanların kendi illerinde de açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren konuşma yaptı.

İşletmeci Yusuf Him, İkinci şubesiyle Giresun'da turistlere yönelik balık lokantalarının sayısının artarak, balıkçısından garsonuna kadar yeni istihdam imkanları sağlanmış olacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Dursun Ali Şahin, Keşap Kaymakamı Dr. Polat Kara, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır ve İşletmeci Yusuf Him kurdeleyi keserek işletmeyi hizmete açtılar. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'un Keşap İlçesine Balık Lokantası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement