Gönüllüler Silvan'da Kütüphane Açtı - Son Dakika
Yerel

Gönüllüler Silvan'da Kütüphane Açtı

Gönüllüler Silvan\'da Kütüphane Açtı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Üç Basamak Köyü İlköğretim Okulu'nda 'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' projesi kapsamında gönüllüler tarafından kütüphane yenilendi.

25.12.2013 15:24

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Üç Basamak Köyü İlköğretim Okulu'nda 'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' projesi kapsamında gönüllüler tarafından kütüphane yenilendi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine Bağlı Üç Basamak Köyü İlköğretim Okulu'nun kütüphane yenileme talebine anında cevap veren eski Silvan Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız'ın girişimleri sonucu kütüphane yenileme çalışmaları tamamlandı. Yenileme çalışmasının tamamlanması ile okul kütüphanesi düzenlenen bir törenle açıldı. Törene Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Çiçek, Destek Grubu Başkanı Ufuk Tan Keleş, grup üyeleri Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Yazı İşleri Müdürü Salih Nergiz, SYVD Vakfuı Müdürü Cuma Sanmaz, Köy Muhtarı Metin Kılıçaslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nimet Polattağ, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Anasınıfı için dergiler ve diğer öğrenciler için çeşitli kırtasiye malzemeleri getiren grup üyelerine, öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterildi. Kütüphanenin fiziksel olarak yenilenmesi için çalışma başlatan gurup üyeleri, ana sınıfına girerek öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler yaptı. Grup Başkanı Ufuk Tan Keleş, 'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' projesi kapsamında yola çıktıklarını ve bu doğrultuda Türkiye'nin birçok yerinde çocuklara katkı sağlamak için çalışmalar sürdürdüklerini söyledi. Keleş, "İleriki zamanlarda ikinci bir kütüphaneyi ilçedeki başka bir okula kurmak istiyoruz" dedi.

Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay ise Üç Basamak Köyü İlköğretim Okulu'nun kütüphanesini yenileyen grup üyelerine örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönüllüler Silvan'da Kütüphane Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement