Güroymak Kaymakamı Kaya'dan Günkırı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Güroymak Kaymakamı Kaya'dan Günkırı'ya Ziyaret

Güroymak Kaymakamı Kaya\'dan Günkırı\'ya Ziyaret

Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, ilçeye bağlı Günkırı beldesini ziyaret etti.

04.07.2014 12:05  Güncelleme: 12:01

Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, ilçeye bağlı Günkırı beldesini ziyaret etti.

Beldede çeşitli ziyaretlerde bulununan Kaya, daha sonra 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan İlhan Çetinsoy'u makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Ziyarette Çetinsoy, Kaya'ya belde ilgili projelerini anlattı ve bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda destek istedi.

Belediyenin imkanları dahilinde beldenin tüm eksikliklerini gidermek istediklerini ifade eden Çetinsoy, beldenin kalkınması için hizmetin şart olduğunu belirtti.

Çetinsoy, şöyle konuştu:

"Durumları göz önünde bulundurarak, beldemizin kalkınması için gerekli bütün hizmetleri hayata geçirmek istiyoruz. Nüfus sayısı bakımında büyük olan Yeşilyurt Mahallemizin alt yapısını tamamladıktan sonra, kilitli parke taşı döşeme çalışmamızı başlattık. Ramazan ayına rağmen bu çalışmamıza ara vermek istemedik. En kısa zamanda bu çalışmamızı tamamlayarak mahalle sakinlerimize rahat bir ortam sağlayacağız. Diğer yanda eksik kalan kanalizasyon çalışmamızın ana hattını da tamamlamak için çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmamızı da en kısa sürede sonuçlandırıp, belde içerisinde eksik kalan ara hatların bağlantısını tamamlayacağız." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güroymak Kaymakamı Kaya'dan Günkırı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement