Havacılık Festivali Şampiyonları Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Havacılık Festivali Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Havacılık Festivali Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Turizm ve Havacılık Festivali sona erdi.

23.06.2014 18:15

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Turizm ve Havacılık Festivali sona erdi. Festival kapsamında THK'nın yamaç paraşütü Türkiye şampiyonasının birinci ayağı da gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa'nın doğal güzellikleri ve alternatif sporlara yönelik potansiyelinin tanıtılması hedefiyle 20-21-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen 3 günlük festivale, Türkiye'nin birçok şehri ve Kıbrıs'tan toplam 170 sporcu katıldı. İlk gün, antrenman ve serbest uçuşlara sahne olan festivalin ikinci gününde THK'nin düzenlediği 'Türkiye Hedefe İnme Şampiyonası'nın ilk ayağı yapıldı. 420 metre yükseklikteki Erkızı Tepesi'nden peşpeşe havalanan onlarca paraşüt gökyüzünü renklendirirken, sporcuların akrobatik uçuşları ilgiyle izlendi.

Paraşütçüler, Üçbeyli köyü yakınlarında özel olarak tasarlanmış 10 metre yarı çapındaki hedefe inmek için mücadele verdi. Genel, takım ve bayanlar olmak üzere 3 farklı kategoride yapılan yarışmada sıralamaya giren sporculara ödülleri takdim edildi. Genel klasmanda birinciliği Utku Özen ve Onur Kavurmacı paylaşırken; bayanlar klasmanında Gülcan Şimşek birinci oldu. Kulüpler kategorisinde ise liderliği Hacettepe Havacılık Kulübü kazandı. Dereceye giren sporcular cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Şampiyon sporcuların ödüllerini Mustafakemalpaşa Kaymamı Kazım Karabulut ve THK Eğitim Daire Başkanı Bekir Akyüz verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havacılık Festivali Şampiyonları Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement