Hüda-Par'dan Özgür-Der'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hüda-Par'dan Özgür-Der'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Hüda-Par\'dan Özgür-Der\'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Van İl Teşkilatı, Özgür-Der Van Şubesi'ni ziyaret ederek, dernek binasına yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

10.08.2013 16:20

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Van İl Teşkilatı, Özgür-Der Van Şubesi'ni ziyaret ederek, dernek binasına yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HÜDA-PARVan İl Başkanı Rasim Sayğın, yardımcısı Fevzi Doğan ile birlikte Özgür-Der Van Şubesi'ni ziyaret etti. Saldırının yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Sayğın, daha sonra dernek binasına geçerek Özgür-Der Van Şube Başkanı Erdoğan Güleryüz ve dernek yetkililerine geçmiş olsun temennisinde bulundu. Kısa bir süre dernek yetkilileriyle görüşen Rasim Sayğın ve Fevzi Doğan, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sayğın, "İnsanları baskı altına alan hiçbir fikir, uzun ömürlü olmayacaktır. Özgür-Der binasına gece itibarıyla atılan molotofkokteyli ve silahlı saldırı ile ilgili geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bu, bizim kabul etmediğimiz bir olay. Tasvip etmediğimiz bir olay. Tahammülsüzlükle insanları baskı altına almakla hiçbir fikrin uzun ömürlü olmayacağı çok açıktır. Dolayısıyla herkes her konuda fikrini söyleyebilmeli, araştırabilmeli, yorum yapabilmeli. Fakat hiç kimse aynı konuda, aynı şeyi söylemek zorunda değildir. Bizlerde ilk tepkimizi göstermek için bugün geldik. Geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Bu ve benzeri olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Özgür-Der Van Şubesi Başkanı Erdoğan Güleryüz ise, anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Sayğın ve teşkilatına teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüda-Par'dan Özgür-Der'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement