Hüda-Par'dan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Hüda-Par'dan Seçim Ziyaretleri

Hüda-Par\'dan Seçim Ziyaretleri

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

14.02.2014 12:04

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerinde bulunan Doğan, halkın HÜDA-PAR'a yoğun teveccüh gösterdiğini söyledi. Toplumun her kesimi ile diyalog içerisinde olduklarını belirten Doğan, Edremit ilçesinde ev ziyaretleri kapsamında kanaat önderlerine yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. Belediye malının halkın malı olduğunu söyleyen Doğan, halkın malını çarçur etmenin ve halkın malıyla yandaşı beslemeye kimsenin hakkının olmadığını vurguladı. Belediyelerin başına geldikleri takdirde belediyeleri kişilerin belediyesi olmaktan çıkarıp halkın belediyeleri yapacaklarını ifade eden Fevzi Doğan, "Belediyeler halkın değil, kişi ve kişilerin belediyeleri olmuş durumdadır. Bizler halkımıza hizmet etmeye geldik. Belediye başkanı olduktan sonra halkımıza yüksekten bakmaya değil, bizi seçenlere seçmelerinin hakkını vereceğiz. Dürüst belediyecilik, gerçek hizmet diyoruz. Yapamayacaklarımızın sözünü vermiyoruz, ama yapacaklarımızı da belediye başkanı olunca yapmak için de her türlü fedakarlığı yapacağız" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüda-Par'dan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement