İlkadım Belediyesi Yerel Yönetimler Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediyesi Yerel Yönetimler Fuarı'nda

İlkadım Belediyesi Yerel Yönetimler Fuarı\'nda

İlkadım Belediyesi, Ankara'da düzenlenen "7.Uluslar Arası Yerel Yönetimler Zirve Fuarı"na iştirak etti.

28.03.2013 17:02

İlkadım Belediyesi, Ankara'da düzenlenen "7. Uluslar Arası Yerel Yönetimler Zirve Fuarı"na iştirak etti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 60'a yakın katılımcının stant açtığı "Yerel Yönetimler Zirvesi" tanıtım organizasyonuna Samsun'u İlkadım Belediyesi temsil etti.

28-30 Mart 2013 tarihleri arasında üç gün boyunca ziyaretçilerine açık kalacak fuar, yerel yönetimler arasında ortak proje geliştirme, işbirliği, bilgi ve teknoloji alışverişi gibi alanlarda birliktelik sağlayacak.

Kültür ve tecrübelerin paylaşıldığı illerin doğal, kültürel, tarihsel, ekonomik, ticari, sosyal ve turizm potansiyelini tanımak, tanıtmak ve paylaşmaya olanak sağlayan fuarın açılış gününde İlkadım Belediyesi standına yoğun ziyaretçi akını vardı. Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen belediye başkanları ve uluslararası firma temsilcilerinin ziyaret ettiği fuarda

İlkadım Belediyesi standını, Kuzey Kıbrıs

Türk Cumhuriyeti Gazimagusa Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Kıbrıs

Türk Cumhuriyeti Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci, Zonguldak Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ile, İl ve ilçelerin belediye başkan yardımcıları ve daire amirleri ziyaret etti. Samsun adına fuarda yer alan İlkadım Belediyesi'nin hizmet ve projeleri hakkında bilgi alan katılımcılar, yapılan faaliyet ve çalışmalar adına belediye yetkililerine teşekkür etti.

Ankara'da düzenlenen "7. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirve Fuar"ına katılarak Samsun'u temsil ettiklerini söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Şerif Mırık, "Tecrübe ve bilgilerin paylaşıldığı, illerin tanıtımına katkı sağlayan 'Yerel Yönetimler Zirvesi', ilimiz ve belediyemiz açısından olumlu katkı sağlayacaktır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediyesi Yerel Yönetimler Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement