İsmail Aydın: "İstikrar İçin AK Parti'yi Seçin" - Son Dakika
Yerel

İsmail Aydın: "İstikrar İçin AK Parti'yi Seçin"

İsmail Aydın: "İstikrar İçin AK Parti\'yi Seçin"

Yenişehir’de köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, "İstikrar için yeniden AK Parti’yi seçin" dedi.

12.03.2014 09:48

Yenişehir'de köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, "İstikrar için yeniden AK Parti'yi seçin" dedi.

İmren Izgara'da muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen AK Partililer, 30 mart seçimlerinin önemine işaret etti. Yemekte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, 12 yıldan bu yana çok önemli hizmetler yapıldığını belirterek, "Hizmetlerin devamı için yeniden AK Parti'nin seçilmesi lazım. Büyükşehir Kanunu ile birlikte imkanlarımız daha da genişledi" dedi.

Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil de, Yenişehir'de 11 yıldan bu yana yapılan hizmetleri anlatıp muhtarlardan destek istedi.

Belediye Başkan adayı Süleman Çelik ise, partinin bütün birimlerinin yeniden yapılandığına dikkat çekerek, "Sizlerle yeni arkadaşlarımızı tanıştırmak istedik" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da yaptığı konuşmada, her seçim öncesi AK Parti üzerine çeşitli oyunların oynandığına işaret ederek, "Bu seferde 17 Aralık algı operasyonunu yaptılar. AK Parti olarak bizi yolsuzlukla suçlayamazlar. Biz 12 yıldır yolsuzlukla mücadele ediyoruz. Bizim içimizde çürük elma varsa bunu temizleriz. Ama biz yolsuzluk yapmayız. Bu, bizi sandıkta yenemeyen iç ve dış güçlerin bir oyunudur . Çok önemli hizmetler yaptık, yine yapacağız. Büyükşehir Kanunu ile birlikte hizmetler artık yerinden olacak. 2023 vizyonumuzu gerçekleştirmek ve istikrarın devamı için yeniden AK Parti'yi seçin" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmail Aydın: 'İstikrar İçin AK Parti'yi Seçin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement