İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Agd Kocaeli Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Agd Kocaeli Şubesi'ne Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Doğan\'dan Agd Kocaeli Şubesi\'ne Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Şube Başkanı Samet Gürsoy'u ziyaret etti.

18.12.2013 16:45

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Şube Başkanı Samet Gürsoy'u ziyaret etti.

Doğan, AGD'nin çalışmalarıyla milli değerlere sahip çıkan bir dernek olduğunu belirterek, gençlerle birlikte olmayı sevdiklerini ve genç dostu olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden beri İzmit'te güzel işler yaptıklarını dile getiren Doğan, vatandaşlara sadece maddi değil, manevi olarak da ellerinden geldiği kadar destek verdiklerini kaydetti.

Doğan, kitabını, peygamberini, Allah'ını bilen insandan hiç kimseye zarar gelmeyeceğini vurgulayarak, "Tam tersine, bilmeyenden zarar gelir.  Onun için bu manevi dünyamızın da güçlenmesinde sosyal belediyecilik anlayışıyla elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz. Bununla ilgili gerek ibadethanelerimiz, gerek Kur-an kurslarımız ve diğer alanlarda elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Yeni yetişen neslin tarihten gelen milli şuurla yetişmesinin çok önemli olduğunu anlatan Doğan, "Bu şehirde hiçbir dönemde olmadığı kadar bu konuya hassasiyet gösteriyoruz. Bizler göreve gelir gelmez mehteran takımı kurduk. Tarihi değerlerimizi günyüzüne çıkartıyoruz. Çeşmelerimizi, sarnıçlarımızı, hamamlarımızı, konaklarımızı, camilerimizi günyüzüne çıkartıyoruz" ifadesini kullandı.

Gürsoy ise gençlere verdiği destekten dolayı Doğan'a teşekkür ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Agd Kocaeli Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement